Werkwijze

Geen fietsproject is hetzelfde. Daarom maken we voor elk project een plan op maat. De businessunit Bedrijfsfietsen ontwikkelt samen met u een concreet plan van aanpak. Levering van de fietsen, verzekering, uitwerking van het hele traject en fiscale mogelijkheden worden daarin beschreven.

 

Wij nemen u de administratieve rompslomp uit handen. We voeren de administratie voor de bestelde fietsen en eventueel ook voor de verzekeringen. Zo wordt uw bedrijf of organisatie minimaal belast.

 

Wij kunnen u ondersteunen bij het voorlichten en informeren van uw medewerkers. Een snelle, duidelijke en gedegen aanpak door jarenlange ervaring.

 

De ABC businessunit Bedrijfsfietsen staat vanaf de start van uw fietsproject voor u klaar met een eigen helpdesk. We verzorgen het hele project kosteloos.

We leveren de fietsen via het dealernetwerk van circa 2000 gekwalificeerde dealers, verspreid over heel Nederland. U bent dus verzekerd van vakmanschap, garantie en service.

 

U doet rechtstreeks zaken met de fabrikant van de Accell Holding. Hierbij bent u verzekerd van sterke, Nederlandse A-merken.

 

We bieden de mogelijkheid om tailormade (bijvoorbeeld in eigen huisstijl) te leveren. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en voorwaarden.
fiets